Permanente
Make-up

Maak een afspraak! 045523 37 57

Permanent Make Up / Hairstrokes

Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage (hetgeen levenslang zichtbaar blijft), gaat het hier om implantatie in het bovenste laagje van de huid. Dat betekent dat pigmentering na verloop van tijd afzwakt. Het proces van natuurlijke huidvernieuwing gaat gewoon door. Gemiddeld genomen blijft permanente make-up twee tot vijf jaar mooi.

 

Hairstrokes à

Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make-up is er geen apparatuur nodig. Ecuri Cosmetics heeft een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.

Bij deze nieuwe techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar de pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat ! de wenkbrauwen blijven tot twee jaar mooi. Een behandeling duurt ongeveer vijftien minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos. De Hairstroke mesjestechniek wijkt af van de gebruikelijke werkwijze bij Permanent Make-up en moet echt worden aangeleerd.