OxyJet
Bio2

Maak een afspraak! 045523 37 57

OxiJet Bio2 Light Therapy

OxiJet Bio2 Light Therapy

 

OXYBio² Licht Therapie is een non-invasieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van 5 kleuren LED licht nl: rood, oranje, groen, blauw en wit licht en zuurstofinhalatie van medicinale kwaliteit. Led staat voor Light Emitting Diode, kleine lampjes die een bepaalde kleur licht afgeven.

OXYBio² Licht Therapie maakt gebruik van de kracht van natuurlijk licht waardoor cellen sneller herstellen en verjongen. De klinisch bewezen behandeling levert een van de snelste en veiligste manieren om de zichtbare tekenen van: veroudering, acne en onzuiverheden, pigmentatiestoornissen, zonschade, roodheden, rimpels en fijne lijntjes, vale en rokershuis, littekens en wondgenezing gevoelige huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem en psoriasis te veminderen.

OXYBio² Light Therapy is een pijnloze en ontspannende behandeling die geschikt is voor alle huidtypes. Gebruikmakend van lang gevestigde LED-technologie in combinatie met de producten van Absolute Effects is de behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd onze huid er onberispelijk, jeugdig en gezond uit te laten zien!

Uw huid is ongelooflijk gehydrateerd, gevoed en stralend, roodheid en irritatie wordt gekalmeerd. Lichttherapie bevordert ook een gevoel van welzijn en helpt de stress en spanningen van het dagelijkse leven te verlichten!

OXYBio² Light Therapy wordt aanbevolen voor:

o   Huidverbetering / Anti-aging

o   Zonschade

o   Acné en onzuiverheden, probleem huid

o   Rosacea, couperose en roodheden

o   Eczeem, psoriasis en dermatitis

o   Gevoelige huid

o   Wondgenezing en littekens

o   Herstel bevorderend na laserbehandelingen, peelings, microdermabrasie, cosmetische ingrepen, microneedling, zuurstofbehandelingen

De OXYBio² Light Therapy biedt u een nieuw scala aan behandelingen mogelijk als losse unit met de OXYjet Leo Basic, OXYjet Leo Cool en OXYjet Leo de Luxe.

 

Hoe werkt OXYBio² Light Therapy?

LED fototherapie maakt gebruik van kleur golflengtes van zichtbaar licht die specifieke verjongende prestaties in de huid hebben. Huidcellen hebben het vermogen om licht te absorberen en te gebruiken als een energiebron voor de reparatie en verjonging van beschadigde brandstofcellen of bacteriën te doden. Het is een natuurlijke biochemische reactie vergelijkbaar met die van plantaardige fotosynthese.

De verhoogde energie verhoogt celstofwisseling en stimuleert de productie van collageen en elastine, stimuleert bloedcirculatie en versnelt weefselherstel. Studies hebben aangetoond dat collageen zich 150% tot 200% vergroot en hydratatie wordt verhoogd tot 600% wanneer de huid wordt blootgesteld aan LED. De verhoogde celluliare activiteit stimuleert de vorming van nieuw collageen en elastine, de bouwstenen van een gezonde huid. Dit hele proces resulteert in een stralend, jeugdig en natuurlijk een gezonde huid. Onze lichtstralen kunnen afhankelijk van kleur tot 10 mm diep in de huid indringen.

Naast de lichttherapie is het gelijktijdig mogelijk om pure zuurstof van medicinale kwaliteit te inhaleren. De pure zuurstof geeft tevens een aangenaam verkoelend gevoel op de huid.

Red Light Therapy 620 nm – Verjonging

Rood licht is goed voor alle huidtypes. Het verjongt de huid door het verbeteren van de doorbloeding en het verhogen van de productie van collageen. Het is niet alleen voor huidverjonging, Anti-Ageing en Healing. Rood licht heeft een krachtige anti-aging en anti-inflammatoire werking op de huid. Het is ook een uitstekende behandeling voor patiënten van gevoelige huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem en psoriasis.

LED rood licht voordelen zijn:

o   Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels

o   De huid is gladder, steviger en voller

o   Egaliseert de huidteint

o   Verhoogt de hydratatie

o   Kalmeert irritatie en roodheid

o   Stimuleert de bloed-en lymfecirculatie

o   Versnelt het genezingsproces

o   Herstelt de natuurlijke helderheid en glans